Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Banner%20winterstoparrangement

Reserveren Winterstoparrangement kan tot en met donderdag

Hoe kun je de kerstvakantie beter beginnen dan met een uniek kijkje achter de schermen in De Kuip? Met het Feyenoord Winterstoparrangement, dat in navolging van de succesvolle editie van vorig jaar ook tijdens de komende winterstop wordt georganiseerd, kom je op een aantal bijzonder plekken in het stadion. De deuren gaan op maandag 21 en dinsdag 22 december aanstaande wijd open. Erbij zijn? Wees dan snel, want reserveren is nog mogelijk tot en met donderdag 17 december aanstaande.

Het winterstoparrangement bestaat uit:

  • Een uitgebreid lunchbuffet in Brasserie De Kuip (12.00 – 13.30 uur).
  • Een rondleiding (10.00 – 11.30 uur of 13.30 – 15.00 uur) langs bijzondere plekken in het stadion, waaronder: 
  • Een kijkje achter de schermen van de commandokamer, gegeven door een beveiliger van Feyenoord.
  • De pas geopende, exclusieve Boardroom; hier ontvangt het bestuur van Feyenoord tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord de leiding van de bezoekende club en andere prominente gasten.
  • De nieuwe spelersbus; de buschauffeur vertelt alle ins & outs en heeft wellicht nog wat mooie anekdotes over de spelers.
  • Terugblik op de eerste seizoenshelft met Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers.

Reserveren
De prijs van dit arrangement bedraagt € 22,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en € 35,- voor volwassenen. Wil je meer informatie over het Feyenoord Winterstoparrangement of direct reserveren? Kijk dan op www.feyenoord.nl/winterstop-arrangement.