Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
111A0095

Reportage: Feyenoord presenteert plannen in Peking

Feyenoord sloot deze week een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met het Chinese bedrijf Viva China. Het partnership in het Aziatische land is verreweg de grootste buitenlandse samenwerking van Feyenoord tot nu toe en is erop gericht om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Chinese voetbal, onder meer door het opleiden van Chinese coaches volgens de visie van Feyenoord Academy.

Om de deal met Viva China te bezegelen, reisde een delegatie van Feyenoord begin deze week naar de hoofdstad Peking. Daar werden voor het oog van meer dan vijftig Chinese mediapartijen de plannen en ambities voor de komende jaren gepresenteerd.

Feyenoord TV volgde commercieel directeur Mark Koevermans, manager internationale relaties Gido Vader en manager partnerships Bas Ramaekers tijdens hun reis naar China op de voet en maakte een uitgebreide achtergrondreportage van hun bezoek. De reportage is te bekijken in de videospeler. 

Meer weten over het partnership tussen Feyenoord en Viva China? Lees hier het volledige persbericht over de samenwerking