Fanshop
Fanshop
IMG_5202

Reminder: kaartverkoop Feyenoord – PSV start zaterdag

De kaartverkoop voor Feyenoord – PSV (zondag 26 februari om 14:30 uur) gaat morgen (zaterdag) om 9:00 uur van start. Leden van Het Legioen profiteren van voorrang op de kaartverkoop voor de topper in De Kuip. In dit bericht lees je de belangrijkste kaartverkoopinformatie.

•          Legioen-leden met een seizoenkaart kunnen één kaart bijkopen.
•          Legioen-leden zonder seizoenkaart kunnen twee kaarten kopen.
•          Bedrijvenseizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart één kaart bijkopen.
•          De voorrangsperiode duurt tot en met vrijdag 20 januari.

De kaartverkoop verloopt enkel online, via www.feyenoord.nl/ticketshop. Inloggen kan met het e-mailadres dat aan je account en lidmaatschap van Het Legioen gekoppeld is. Alle Legioen-leden ontvangen vandaag (vrijdag) een persoonlijke e-mail met informatie en inloggegevens.

Gezinsvakken
Kaarten voor de gezinsvakken P, PP, CC, OO, DD, F en H zijn te koop via www.feyenoord.nl/gezinsvak-psv. Inloggen kan met je relatienummer en postcode. Kaarten voor de gezinsvakken zijn niet te koop via de reguliere Ticketshop.

Vragen
Vragen over de kaartverkoop? Op www.feyenoord.nl/service vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets kan via die pagina en via Twitter. De afdeling is op werkdagen en zaterdagochtend wanneer de kaartverkoop start bereikbaar via het account @VraagFeyenoord.