Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Reminder beschikbaarheid kaarten eerste thuiswedstrijden

De claimperiode voor de eerste thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen loopt nog steeds voor seizoenkaarthouders. De wedstrijd tegen FC Twente is al ‘uitverkocht’, maar voor de wedstrijden tegen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam zijn nog kaarten beschikbaar. In dit bericht lees meer informatie over de claimperiode in fase 2 en fase 3.

De ‘uitverkochte’ wedstrijd tegen FC Twente laat zien dat de drang om Feyenoord eindelijk weer eens te bewonderen in De Kuip groot is. Seizoenkaarthouders die al een kaart hebben aangeschaft voor de wedstrijden tegen FC Twente of Sparta Rotterdam hebben vanaf zaterdag 12 september 09:00 uur de mogelijkheid om een kaart voor het duel tegen ADO Den Haag (zondag 27 september) te claimen. Voor hen is het de laatste kans om zichzelf te verzekeren van een plek in het stadion.

Vanaf maandag 14 september om 18:00 uur kunnen seizoenkaarthouders die een kaart hebben aangeschaft voor de wedstrijden tegen FC Twente of ADO Den Haag een kaart claimen voor het duel tegen Sparta Rotterdam (18 oktober). Ook voor deze groep geldt dat dit de laatste mogelijkheid is om een plek op de tribune te claimen.

De claimperiode eindigt op woensdag 16 september om 17.59 uur. In fase drie gaat de wedstrijd in de verkoop voor Legioenleden en Junioren en dan is het niet meer mogelijk om een kaart te claimen. Wil je als seizoenkaarthouder graag weer naar De Kuip? Bekijk dan hier alle informatie over het claimen van een kaart voor de komende thuiswedstrijden.