Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-utrecht-025

Reminder aanmelden loting bekerfinale

Seizoenkaarthouders die zich nog niet hebben aangemeld voor de loting voor de bekerfinale, hebben hiervoor nog de tijd tot en met vandaag (dinsdag) 23:59 uur. Seizoenkaarthouders kunnen zich hiervoor aanmelden om in aanmerking te komen voor een kaart voor AZ – Feyenoord, de bekerfinale die op zondag 22 april wordt gespeeld in De Kuip.

Sinds de start van de aanmeldprocedure op woensdag 21 maart hebben ruim 23.000 seizoenkaarthouders zich alleen of als groep ingeschreven voor de loting. In totaal zijn er 11.907 kaarten beschikbaar voor de loting, waardoor er zoals verwacht meer vraag is dan aanbod en niet alle seizoenkaarthouders gegarandeerd aanwezig kunnen zijn bij de finale. De uitkomst van de loting wordt gepubliceerd op donderdag 29 maart op www.feyenoord.nl/bekerloting.

Heb je je als seizoenkaarthouder nog niet ingeschreven voor de loting, maar wil je wel graag in aanmerking komen voor een kaart voor de bekerfinale? Meld je dan voor vanavond 23:59 uur aan via www.feyenoord.nl/aanmeldenbekerfinale. Diamond- en Goldcardhouders én Silvercardhouders met minimaal 91 punten hebben sinds zaterdag de mogelijkheid een kaart te kopen en hoeven zich niet aan te melden voor de loting.

Alle informatie over de kaartverkoop voor de bekerfinale vind je op www.feyenoord.nl/bekerfinale.