Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
20130307_fbc_boskamp_gijp_2

Recordopkomst bij Business Borrel

De Feyenoord Business Club heeft opnieuw een succesvol evenement achter de rug. Op de Business Borrel van afgelopen donderdagavond kwamen ruim 350 leden af; nooit eerder waren er zoveel leden bij een Business Borrel aanwezig.

De FBC-leden kwamen bij elkaar in De Kuip, waar ze geanimeerd luisterden naar de speciale gasten Jan Boskamp en René van der Gijp. Het duo, bekend van het televisieprogramma Voetbal International, werd in een afgeladen Jan Linssen zaal geïnterviewd door presentator Jan Dirk Stouten. Belangrijkste onderwerp van het gesprek was uiteraard Feyenoord.

Eén ding werd al snel duidelijk op deze avond: de leden van de Feyenoord Business Club keken bijzonder uit naar de bijeenkomst. Veel van hen hadden zelfs het boek Gijp meegenomen om het door de humoristische voetbalanalist te laten signeren. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in. Met veel interesse werd er geluisterd naar het tweetal. Meer dan eens kwam het publiek niet bij van het lachen als één van de heren weer een smeuïge anekdote vertelde.    

Presentator Jan Dirk Stouten stond natuurlijk ook nog even stil bij de actualiteit. Hierbij werd oud-Feyenoordspeler Jan Boskamp onder meer gevraagd naar zijn mening over de komst van Fred Rutten als nieuwe trainer. ‘Rutten maakt spelers echt beter’, vertelde Boskamp. ‘Alle spelers die met hem hebben gewerkt zijn positief over hem, ze hangen aan zijn lippen. Ik denk dat hij met name goed is voor de jonge talenten bij Feyenoord.’

Na afloop van het interview hadden de leden van de Feyenoord Business Club een staande ovatie over voor Boskamp en Van der Gijp. Hier bleef het niet bij, want veel leden maakten van de gelegenheid gebruik om met het duo op de foto te gaan. De geslaagde avond eindigde in stijl met een heerlijk diner in De Kuip Eten & Drinken waarbij ook Boskamp en Van der Gijp aanschoven.