Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1501051335_ARRANGEMENT-ROME_HR

Recordaantal leden Feyenoord Business Club mee naar Rome

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma brengt een kleine volksverhuizing op gang. Niet alleen onder de supporters die het Europa League-duel volgen vanuit het uitvak (er zijn al meer dan 4.000 kaarten verkocht), maar ook onder de leden van de Feyenoord Business Club.

Een recordaantal van 250 leden van de Feyenoord Business Club gaat mee met de 3-daagse vliegreis naar Rome. Zij komen op woensdag aan in de Italiaanse hoofdstad, waar ze welkom worden geheten met een borrel en vervolgens de stad kunnen gaan verkennen. Op donderdag bezoekt het gezelschap de wedstrijd in Stadio Olimpico, om op vrijdag weer terug te keren naar Rotterdam. 

‘Het is fantastisch dat er zo’n grote groep meegaat. Dat toont aan dat de FBC enorm leeft’, zegt Dennis van Keulen, Manager Sales B2B. ‘De uitwedstrijden tegen Besiktas, Sevilla, Rijeka en Luik waren al erg populair bij de FBC-leden, maar dit is echt overweldigend. Het zegt alles dat we ook de tweede chartervlucht binnen no time hadden gevuld. We gaan er drie mooie dagen van maken, met hopelijk een goed sportief resultaat maar ook mooie zakelijke successen!'