Fanshop
Fanshop
IMG_2987

Recordaantal deelnemers voor Feyenoord Soccer Camps

Ruim achthonderd kinderen in de leeftijd van vijf tot en met zestien jaar hebben in de maanden juli en augustus deelgenomen aan de Feyenoord Soccer Camps. Nooit eerder deden zoveel kinderen mee aan de zomerse voetbalkampen van Feyenoord Soccer Schools. Daarmee werd het record van vorige zomer verbroken.

De reeks van in totaal elf voetbalkampen begon op maandag 18 juli bij v.v. WFB in Ouddorp en eindigde eerder deze week bij s.v. MZC ’11 in het Zeeuwse Zierikzee. Tussendoor vonden er voetbalkampen plaats op onder meer Varkenoord, waarbij een kidspersconferentie een van de meeste bijzondere onderdelen van het programma was. Zo kregen de deelnemers de kans om vragen te stellen aan de Feyenoord-spelers Steven Berghuis, Wessel Dammers, Jan-Arie van der Heijden, Rick Karsdorp, Renato Tapia en Tonny Vilhena.

Alle deelnemende kinderen trainden tijdens de twee- of driedaagse kampen op de Feyenoord-manier, waarbij het plezier hoog in het vaandel stond. Hoofdtrainer Ben Wijnstekers werd geassisteerd door diverse oud-spelers van Feyenoord, waaronder Mike Obiku. Met in totaal 128 deelnemers was het Soccer Camp bij v.v. Nieuwerkerk het drukst bezochte aller tijden. Ook vond er een Soccer Camp plaats buiten de landsgrenzen. In het Belgische Hoogstraten deden ruim vijftig kinderen enthousiast mee aan de trainingen.

De Feyenoord Soccer Camps waren deze zomer volledig volgeboekt, maar voor de volgende drie voetbalkampen – tijdens de herfstvakantie op Varkenoord – is nog een aantal plaatsen vrij. Meer weten of direct inschrijven? Kijk op www.feyenoordsoccerschools.nl.