Reacties Feyenoorders na winst in Groningen

In het Feyenoord-kamp waren na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen louter lachende gezichten te zien. Lees hieronder de reacties van debutant Steven Berghuis, Eric Botteghin en Jens Toornstra.

Steven Berghuis:
‘Ik ben blij dat ik mijn debuut heb gemaakt. Toen ik erin kwam (na 74 minuten, red.) was de wedstrijd al wel gespeeld, maar voor mijn eigen gevoel is het lekker om minuten te hebben gemaakt. Vanaf de bank zag ik dat we het als ploeg vrij makkelijk hadden. We lieten Groningen niet in het spel komen en scoorden gelukkig snel. De eerste wedstrijd met 5-0 winnen is mooi, maar verandert verder niets. We hebben nog steeds dezelfde doelstelling en zullen het volgende week gewoon weer moeten laten zien.’

Eric Botteghin:
‘Ik had me geen mooiere terugkeer in Groningen kunnen wensen. Vanaf het begin had ik het gevoel dat we hier gingen winnen. We zetten goed druk en wisten al meteen veel kansen te creëren. We hebben de stijgende lijn van de tweede helft tegen PSV doorgetrokken. Dit geeft veel vertrouwen voor volgende week.’

Jens Toornstra:
‘Het was een heerlijke wedstrijd voor ons. Wat dit doet met de hoge verwachtingen? Verwachtingen zijn er altijd bij Feyenoord. We moeten gewoon van wedstrijd tot wedstrijd leven en er voor zorgen dat dit ene goede resultaat uitgroeit tot een goede reeks. Te beginnen volgende week zondag, thuis tegen FC Twente.’