Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
1f123168540ae9c0b9a9186cfef2159e_2000_2000.jpg

Ramon Hendriks verlengt bij Feyenoord

Ramon Hendriks blijft langer bij Feyenoord. De 20-jarige verdediger, die afgelopen donderdag als basisspeler onderdeel uitmaakte van het team dat voor Feyenoord een plek in de kwartfinale van de Europa Conference League definitief veiligstelde, heeft vandaag (maandag) een nieuw contract getekend en blijft daardoor tot medio 2025 in De Kuip.

‘Een goede zet voor zowel hem als ons,’ concludeert technisch directeur Frank Arnesen. ‘Ramon maakt sinds vorige zomer vast onderdeel uit van het eerste elftal en ontwikkelt zich uitstekend. Hij is een leergierige voetballer, waarvan je ziet dat hij profijt trekt van het niveau om hem heen. Dit seizoen laat hij steeds meer zien wat hij in zijn mars heeft en we zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst van nog meer waarde gaat zijn voor Feyenoord.’

‘Bij deze club wil ik slagen,’ zegt Hendriks zelf over zijn contractverlenging. ‘Ik merk dat ik beter word door op hoog niveau te trainen met het eerste elftal. Dat de club dat ook ziet, blijkt onder meer uit deze contractverlenging. Aan mij om gretig te blijven en me verder te ontwikkelen.’

Hendriks maakt sinds 2017 onderdeel uit van de Feyenoord-familie. De linksbenige back speelde eerder voor amateurclub ASWH in zijn geboorteplaats Hendrik-Ido-Ambacht en de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Sinds zijn overstap naar Rotterdam-Zuid speelde hij bij Feyenoord Academy voor diverse jeugdelftallen, tekende hij in 2020 zijn eerste profcontract en deed hij ervaring op als huurling bij NAC Breda. Dit seizoen kwam hij tot dusver tot acht officiële duels voor Feyenoord 1.

Komende vrijdag schuift Ramon Hendriks als gast aan bij de uitzending van Studio Feyenoord om uitgebreid in te gaan op zijn contractverlening, ontwikkeling en toekomst bij Feyenoord.