Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Punten gaan tellen in FQ-test: speel jij mee?

Feyenoord hervat zondag de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en dus gaat ook de FQ-test verder! Met ingang van deze speelronde tellen ook de punten in de Feyenoord en Qurrent georganiseerde kennisquiz. Wil je de FQ-test over Feyenoord – PEC Zwolle spelen? Ga dan nu naar fq-test.feyenoord.nl en test jouw Feyenoord-kennis!

Feyenoord-supporters konden de afgelopen weken proefdraaien en kennismaken met de FQ-test. Vanaf nu tellen de punten mee voor de periode- en seizoenprijzen. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen, zoals een VIP-arrangement voor een thuiswedstrijd of een lunch met de selectie van Feyenoord.

Van supporters die de afgelopen weken hebben meegespeeld, staan de scores in het algemeen klassement en de subleagues nu weer op nul. Heb je niet eerder meegespeeld? Dan kun je vanaf nu meedoen voor de periode- en seizoenprijzen. 

Hoe werkt de FQ-test?
De FQ-test is een door Feyenoord en Qurrent ontwikkelde quiz die bestaat uit zes vragen, qua niveau oplopend van makkelijk naar moeilijk. De vragen gaan onder meer over eerdere duels met de aankomende tegenstander en spelers die voor beide clubs hebben gespeeld. De eerste vijf vragen zijn multiple choice vragen, de laatste vraag is altijd een benaderingsvraag waarbij een jaartal moet worden ingevuld. Niet alleen de juistheid van het antwoord, maar ook de snelheid waarmee het antwoord wordt gegeven, weegt mee in de score.

Aan de FQ-test neem je deel als individu, maar je neemt het in het algemeen klassement uiteraard ook op tegen andere Feyenoorders. Daarnaast is het mogelijk om in een subleague vrienden, familie en/of medesupporters uit te dagen en samen de strijd aan te gaan!

Wil je de FQ-test over Feyenoord – PEC Zwolle spelen? Ga dan nu naar fq-test.feyenoord.nl en test jouw Feyenoord-kennis!