Fanshop
Fanshop
Feyenoord 1

Programma: topduels met FC Porto en PSV

Na het gelijkspel in Gelredome kan Feyenoord zich opmaken voor de reis naar Porto. Met de Europese uitwedstrijd tegen de Portugese grootmacht en de Eredivisiekraker tegen PSV staan deze week twee topduels op het programma.

Ontknoping Europa League
Woensdagochtend vliegt de selectie van Feyenoord van Rotterdam naar Porto, waar nog dezelfde dag een training op het programma staat in Estádio do Dragão. De thuishaven van de 28-voudig Portugees kampioen is een dag later (aanvang 21:00 uur) toneel van de laatste groepswedstrijd in de Europa League.

Het team van trainer Dick Advocaat heeft plaatsing voor de knockout-fase niet meer in eigen hand. Feyenoord moet in elk geval zelf winnen bij FC Porto en tegelijkertijd hopen dat Rangers FC wint van BSC Young Boys. Alleen in dat geval overwintert Feyenoord in de Europa League.

Feyenoord - PSV
De ochtend na de wedstrijd reizen spelers en staf terug naar Rotterdam en dan kan het vizier direct op PSV-thuis. Het duel met de Eindhovenaren is voor Feyenoord een ideale gelegenheid om aan te haken op de ranglijst. Het gat tussen beide teams is nu zes punten.

Tickets
De topper tegen PSV is de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Wil jij dit jaar nog naar De Kuip? Bestel dan snel je tickets voor zondag en steun Feyenoord!

  • #fcpfey
  • #feypsv