Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Programma: Super Sunday

Feyenoord deed afgelopen weekend andermaal goede zaken in de strijd om Europees voetbal. Met zeven competitiezeges op rij kan met veel vertrouwen worden toegeleefd naar volgende week: PSV-uit op Super Sunday.

De komende speelronde is er eentje om naar uit te kijken, zeker na de resultaten van dit weekend. Feyenoord, AZ en PSV pakten drie punten en kropen daardoor dichter naar koploper Ajax, dat onderuitging bij Heracles Almelo. De onderlinge verschillen zijn klein en zondag staat de huidige top vier van de Eredivisie tegenover elkaar.

Nummer drie Feyenoord reist af naar Eindhoven en speelt daar de eerste topper van 2020. De kraker tegen PSV, dat met een punt minder en een wedstrijd meer vierde staat, begint om 14:30 uur. Zondagavond om 20:00 uur treffen Ajax en achtervolger AZ elkaar in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk hier de actuele stand in de Eredivisie.

De voorbereiding van het team van Dick Advocaat op PSV-uit begint vandaag (maandag) met een besloten training op 1908. De training van dinsdag (aanvang 11:30 uur) is vrij toegankelijk voor supporters. Het volledige trainingsschema van deze week vind je hier.