Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Programma: halve finale KNVB Beker

Een ontevreden gevoel overheerste in het Rotterdamse kamp, zondag na het 1-1 gelijkspel uit tegen PSV. Desondanks ging het vizier van de Feyenoorders ook alweer vooruit, in de wetenschap dat donderdag de halve finale van de KNVB Beker op het programma staat.

Na zeges in Leeuwarden, Sittard en Heerenveen wacht Feyenoord voor het eerst dit bekerseizoen een thuiswedstrijd. NAC Breda is de tegenstander in De Kuip en het team van Dick Advocaat is gewaarschuwd, aangezien de Brabanders eerder al afrekenden met PSV en AZ. De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Bij winst plaatst Feyenoord zich voor de derde keer in vijf seizoenen voor de bekerfinale. De andere halve finale gaat tussen FC Utrecht en Ajax. Die wedstrijd wordt woensdagavond gespeeld in Stadion Galgenwaard.

Kom donderdag naar De Kuip!
Kan Feyenoord in de halve finale rekenen op jouw steun? Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus verzeker jezelf snel van een plek in het stadion! Kaarten bestellen kan hier.

Drie dagen later speelt Feyenoord opnieuw thuis, dan in de Eredivisie tegen Willem II. Deze wedstrijd is volledig uitverkocht. Wel kan je kijken op Feyenoord Ticket Exchange, of seizoenkaarthouders die zondag niet kunnen hun kaart hebben aangeboden.