Fanshop
Fanshop
Feyenoord-%20Roda%20JC%20Kerkrade-30

Programma Feyenoord: vier keer thuis in tien dagen

Een ochtendsessie op Varkenoord betekende voor Feyenoord daags na de gewonnen uitwedstrijd tegen N.E.C. (1-2) de start van een nieuwe trainingsweek. Daarmee is voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorbereiding begonnen op een serie van vier thuiswedstrijden in tien dagen tijd.

Derde speelronde groepsfase Europa League
Het duel in Nijmegen was voor Feyenoord de laatste wedstrijd op vreemde bodem van deze maand. In de laatste tien dagen van oktober speelt de ploeg liefst viermaal thuis, te beginnen aanstaande donderdag tegen Zorya Luhansk (aanvang 21:05 uur). De huidige nummer drie van Oekraïne komt naar Rotterdam voor speelronde drie in de groepsfase van de Europa League.

Klassieker
Drie dagen na het Europese duel staat de eerste Klassieker van dit seizoen op het programma. Feyenoord en Ajax treffen elkaar aanstaande zondag als nummers 1 en 2 van de Eredivisie. Bij winst bedraagt de voorsprong van Feyenoord op Ajax acht punten, terwijl bij een Amsterdamse zege het onderlinge verschil wordt verkleind tot twee punten. De Klassieker in De Kuip begint om 14:30 uur.

Bekertoernooi
Op woensdag 26 oktober vervolgt Feyenoord de bekercampagne van dit seizoen. Na de zege op FC Oss van vorige maand (4-1) is Excelsior die avond vanaf 20:45 uur de tegenstander in de tweede ronde van het toernooi. Na de bekerderby wordt de serie thuiswedstrijden afgesloten op zondag 30 oktober, als sc Heerenveen op bezoek komt in De Kuip. Aanvang: 14:30 uur.

Kom naar De Kuip!
De Klassieker en sc Heerenveen-thuis zijn al uitverkocht, maar voor de wedstrijden tegen Zorya Luhansk en Excelsior zijn nog kaarten verkrijgbaar. Steun jij Feyenoord in zowel de competitie, Europa League als het bekertoernooi? Mis niets van deze wedstrijden en kom naar De Kuip! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.