Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training-16okt7

Programma Feyenoord op weg naar Shakhtar-uit

Na het 1-1 gelijkspel tegen Roda JC Kerkrade en een vrije zondag richt Feyenoord vanaf vandaag het vizier op de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt in aanloop naar het tweede uitduel op het miljoenenbal twee trainingen af.

Besloten trainingen
De eerste sessie vindt maandagochtend achter gesloten deuren plaats op Varkenoord. Dinsdagochtend traint de ploeg opnieuw, maar dan in De Kuip. Het eerste kwartier is, conform de UEFA-regels, open voor media. Daarna werkt Feyenoord in beslotenheid toe naar het uitduel met Shakhtar Donetsk, dat woensdagavond om 20:45 uur wordt gespeeld.

Persconferentie
Na de training in De Kuip vertrekt Feyenoord naar Rotterdam The Hague Airport, waarvandaan de ploeg dinsdagmiddag rond 13:30 uur richting Charkov vliegt. In tegenstelling tot de uitwedstrijd tegen Napoli werkt Feyenoord geen training af in het stadion waar de wedstrijd wordt gespeeld. Wel geven trainer Giovanni van Bronckhorst en een speler om 18:00 uur Nederlandse tijd (19:00 uur plaatselijke tijd) een persconferentie in het Metalist Stadion.

UEFA Youth League
Niet alleen Feyenoord 1, maar ook de selectie van Feyenoord Onder 19 reist dinsdag af naar Oekraïne. Het team reist in hetzelfde vliegtuig naar Charkov, maar kent in Charkov een ander programma. De ploeg speelt woensdag om 13:00 uur Nederlandse tijd tegen de leeftijdsgenoten van Shakhtar Donetsk. Deze wedstrijd is live te zien via Ziggo Sport (Ziggo: kanaal 14 en 402, KPN: kanaal 234).

Volg Feyenoord in Oekraïne
Wil je niets missen van de verrichtingen van Feyenoord 1 en Onder 19 in Oekraïne? Via de officiële kanalen van de club op Twitter, Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en zie je exclusieve foto’s en video’s van achter de schermen.