Fanshop
Fanshop
3899d270bade5199f2e11696b4727a82_740_0

Programma Feyenoord op weg naar Napoli-uit

Feyenoord heeft zondagochtend een besloten uitlooptraining afgewerkt, nadat de ploeg zaterdagavond pijnlijk met 0-2 onderuit ging tegen NAC Breda. Trainer Giovanni van Bronckhorst richtten op ‘the day after’ ook het vizier op de volgende wedstrijd. Dat is het tweede groepsduel in de Champions League, aanstaande dinsdag in Italië tegen Napels.

Vertrek naar Napels
De zondagtraining was direct de laatste oefensessie op Nederlandse bodem voor het vertrek naar Italië. De selectie van Feyenoord vliegt maandagochtend om 10:15 uur vanaf Rotterdam naar Napels. Daar traint de selectie maandagavond om 19:00 uur in Stadio San Paolo, het stadion van Napoli waar dinsdagavond ook de wedstrijd wordt gespeeld. Feyenoord werkt deze training af in de speciale Champions League-lijn van adidas, die tevens verkrijgbaar is in de Feyenoord Fanshop.

Persconferentie
Voorafgaand aan die training schuiven Van Bronckhorst en een speler aan voor een persconferentie. Hierin zullen zij ten overstaan van de Nederlandse en Italiaanse media vooruitblikken op het duel met Napoli, dat de eerste Champions League-wedstrijd met 2-1 verloor van Shakhtar Donetsk.

UEFA Youth League
Niet alleen de spelers van Feyenoord 1, maar ook de selectie van Feyenoord Onder 19 reist maandag af naar Napels. Dat team reist in hetzelfde vliegtuig naar de Zuid-Italiaanse stad, maar kent ter plaatse een ander programma. Onder 19 werkt maandagmiddag de laatste training af en speelt dinsdag om 14:00 uur de tweede groepswedstrijd in de UEFA Youth League tegen Napoli Onder 19. Die wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select en de website van de UEFA