Fanshop
Fanshop
AS3I6217

Programma Feyenoord op weg naar City-uit

Na het 1-1 gelijkspel tegen VVV-Venlo van afgelopen zaterdag heeft Feyenoord de focus inmiddels verlegd naar de Champions League. In speelronde 5 wacht dinsdag de lastige uitwedstrijd tegen Manchester City, dat al geplaatst is voor de volgende ronde.

Laatste training
Na de uitlooptraining van zondag heeft Feyenoord nog slechts één oefensessie om zich voor te bereiden op het treffen met de koploper van de Premier League. De laatste training vindt vanochtend om 10:00 uur plaats in De Kuip. Het eerste kwartier is, conform de UEFA-regels, open voor media. Daarna werkt Feyenoord in beslotenheid toe naar het uitduel met City, dat dinsdag om 20:45 uur wordt gespeeld in het Etihad Stadium/

Persconferentie
Na de training in De Kuip vertrekt de selectie per bus naar Rotterdam The Hague Airport. Rond 13:30 uur wordt koers gezet naar Manchester, waar het team een uur later arriveert. Om 19:30 uur Nederlandse tijd (18:30 uur plaatselijke tijd) geven trainer Giovanni van Bronckhorst en Jens Toornstra een persconferentie in het Etihad Stadium, waarin ze vooruitblikken op de vijfde Champions League-wedstrijd van Feyenoord, dat na vier duels nog puntloos is maar nog wel kans maakt om derde te worden in de groep. Net als in Charkov werkt Feyenoord geen training af in het stadion.

UEFA Youth League
Ook de spelers van Feyenoord Onder 19 stappen maandagmiddag aan boord van het vliegtuig naar Manchester. Het jeugdteam treft dinsdag om 15:45 uur de leeftijdsgenoten van City, die zich na vier speelronden al hebben gekwalificeerd voor de volgende ronde van de UEFA Youth League. Feyenoord Onder 19 heeft vijf punten uit vier duels en staat daarmee op de tweede plaats, één punt voor Napoli Onder 19.

Volg Feyenoord in Manchester
Wil je niets missen van de verrichtingen van Feyenoord 1 en Onder 19 in Manchester? Via de officiële kanalen van de club op TwitterFacebook en Instagram blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en zie je exclusieve foto’s en video’s van achter de schermen.