Fanshop
Fanshop
fanshop

Profiteer van kortingsacties in de Fanshop Coolsingel

In de Feyenoord Fanshop aan de Coolsingel gelden vanaf vrijdag 1 november a.s. diverse kortingsacties. Bezoekers van de in juni officieel geopende clubwinkel in het hartje van Rotterdam kunnen met ingang van deze dag profiteren van een voucheractie en een stapelactie. De Fanshop aan de Coolsingel is dagelijks van 9.30 uur tot 18.00 uur geopend.

Voucheractie
Bij aankoop van één of meerdere artikelen in de Fanshop aan de Coolsingel krijgen bezoekers vanaf vrijdag 1 november een voucher mee. Tijdens hun volgende bezoek hebben ze bij inlevering van deze voucher recht op een korting van 20%. De voucher is alleen geldig in de Fanshop aan de Coolsingel en niet geldig in combinatie met overige acties.

Stapelactie
Supporters die vanaf vrijdag 1 november meer dan één artikel willen aanschaffen, kunnen profiteren van de stapelactie. Op de aankoop van één artikel geldt een korting van 10%, terwijl de korting bij aankoop van twee artikelen 15% en bij aankoop van drie artikelen liefst 20% bedraagt. Deze actie is alleen van toepassing in de clubwinkel aan de Coolsingel en niet geldig in combinatie met overige acties.

De Feyenoord Fanshop in het centrum van Rotterdam zit sinds juni 2013 in het gebouw van Rotterdam.info aan de Coolsingel 195-197. De ingang van de clubwinkel is te vinden aan het Binnenwegplein. Kijk hier voor meer informatie en alle openingstijden.