Fanshop
Fanshop
puma%20clinic6

Prijswinnaars Puma genieten van clinic met Feyenoorders

Voor veertig prijswinnaars van Puma was woensdag de bijzondere eer weggelegd om te voetballen met spelers van Feyenoord. Omdat zij in de voorbije maanden via een actie van de kledingsponsor het nieuwe thuisshirt hadden aangeschaft, mochten zij deelnemen aan een door Feyenoord Soccer Schools verzorgde clinic op Varkenoord. Zo kwam het dat deelnemers van jong tot oud bij diverse voetbalactiviteiten de strijd aangingen met onder meer Joris Mathijsen en Lex Immers.

Naast Immers en Mathijsen meldden ook Samuel Armenteros, Wesley Verhoek en de doelmannen Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland zich op het trainingsveld. De laatste was zeer te spreken over het enthousiasme bij de deelnemers, zo vertelde hij nadat hij het doel had verdedigd bij afrondoefening. ‘Het leuke is dat er veel variatie is onder de deelnemers. Kinderen en volwassenen en jongens en meiden, alles loopt door elkaar. Bovendien heeft iedereen het naar zijn zin, dat is het belangrijkste. Wat mij betreft is dit voor herhaling vatbaar’, zei Graafland.

De vijftienjarige Bart moest het tijdens een partijspel opnemen tegen onder meer Armenteros en Mathijsen. ‘Dat was hartstikke leuk’, glunderde hij. ‘Je kon zien dat zij hartstikke goed kunnen voetballen.’ Voor Bart was het de eerste keer dat hij op Varkenoord aanwezig was. Dat hij direct op het veld stond met spelers van het eerste elftal, maakte zijn bezoek extra speciaal. ‘Zelf voetbal ik in Oud-Beijerland, maar hier speel ik met uitzicht op De Kuip. Ik ben heel blij dat ik hierbij mag zijn vandaag.’

Nadat de spelers op enthousiaste wijze hadden deelgenomen aan de over het hele veld uitgezette activiteiten, voorzagen zij de deelnemers nog van vele bruikbare tips om hun voetbalkwaliteiten te verbeteren. Met het luide gejuich dat tijdens de afsluitende groepsfoto was te horen, lieten alle aanwezigen duidelijk merken een zeer geslaagde middag te hebben beleefd.