Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Prijswinnaars Opel maken kennis met Feyenoord-selectie

In totaal vijftig Feyenoord-supporters hebben woensdagmiddag dankzij hoofdsponsor Opel persoonlijk kennisgemaakt met de spelers en trainers van de eerste selectie. Dat gebeurde tijdens een exclusieve lunch in een van de zalen van het Maasgebouw, die was weggelegd voor een aantal prijswinnaars dat gebruik heeft gemaakt van het speciale Opel Partnerprogramma voor het legioen.

Supporter Henk de Groot was een van de gelukkigen die dankzij de aanschaf van een nieuwe Opel samen met een introducé te gast was in De Kuip. Voor hem was het niet de eerste keer dat hij de selectie en staf ontmoette, aangezien hij een vertrouwd gezicht is op Varkenoord. ‘Daarom werd ik door een groot aantal spelers en trainers direct herkend’, glimlachte De Groot, die zelden een training overslaat.

Samen met zijn vrouw was De Groot ingedeeld aan een tafel met onder meer hoofdtrainer Fred Rutten, Khalid Boulahrouz en Bilal Basaçikoglu. ‘Leuk om hen eens in een totaal andere setting te spreken’, sprak de doorgewinterde Feyenoord-supporter, die tevens zijn waardering uitsprak voor de wijze waarop de Meet & Greet was georganiseerd. ‘De bijeenkomst was van begin tot eind uitstekend verzorgd. In mijn ogen is dit een goed voorbeeld van hoe Opel en Feyenoord elkaar kunnen versterken.’

Na afloop van de bijeenkomst kregen alle prijswinnaars nog een voetbal cadeau. Uiteraard werd door de supporters gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om deze te laten signeren, terwijl alle spelers bovendien uitgebreid de tijd namen om met hun gasten op de foto te gaan.