Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
_MG_6467

Poorten De Kuip om 19:00 uur open

De Kuip is donderdagavond toneel van Feyenoords tweede Europese thuiswedstrijd van dit seizoen. Na het succes tegen Manchester United (1-0 winst) hoopt het team van trainer Giovanni van Bronckhorst ook tegen Zorya Luhansk drie punten te kunnen bijschrijven aan het totaal in groep A van de Europa League. Kom jij vanavond naar het stadion? Lees in dit bericht de belangrijkste bezoekersinformatie voor Feyenoord – Zorya Luhansk (aanvang 21:05 uur).

Poorten De Kuip om 19:00 uur open
Feyenoord adviseert alle bezoekers om bijtijds naar het stadion te komen. Vanwege extra fouillering – net als bij de thuiswedstrijd tegen Manchester United – dienen supporters rekening te houden met langere wachtrijen bij de toegangspoorten. Deze gaan om 19:00 uur open, ruim twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

Mis geen minuut
In verband met de verwachte drukte adviseert Feyenoord alle bezoekers rekening te houden met extra reistijd. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd.

De laatste kaarten
Heb je nog geen kaart voor Feyenoord – Zorya Luhansk maar wil je de Europese wedstrijd wel graag bezoeken? Er zijn nog kaarten! Verzeker jezelf van een plek in het stadion en steun Feyenoord in de jacht op een nieuwe zege in de Europa League: www.feyenoord.nl/ticketshop.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen Zorya Luhansk aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet donderdag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – Zorya Luhansk speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Avondspits
Wie toch met de auto komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Maatregelen
Feyenoord hangt twee straffen van een wedstrijd zonder publiek boven het hoofd en ligt rondom de Europese thuiswedstrijden helaas onder het vergrootglas bij de UEFA. Om te voorkomen dat het opnieuw mis gaat en het imago van de club wordt aangetast, is Feyenoord genoodzaakt om voor alle Europese thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017 de volgende maatregelen te nemen:

  • Vermindering stadioncapaciteit (onder meer door vrijhouden parterrevakken);
  • Netten rond het veld;
  • Inzet extra en stewards en verscherpt cameratoezicht.

De extra stewards op de vakken en het veiligheidspersoneel zien toe (onder meer met behulp van het camerasysteem) op de naleving van de (gedrags)regels, waaronder het vrijhouden van de trappen. De UEFA eist dat de trappen worden vrijgehouden en heeft Feyenoord in het verleden hier meermaals voor beboet. De club verzoekt bezoekers daarom de instructies van de stewards altijd op te volgen en zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken dan wel voorwerpen te gooien. Het overtreden van de gedragsregels leidt tot een stadionverbod en een boete. Eventuele schade die Feyenoord lijdt als gevolg van wangedrag wordt verhaald op de daders. Achtergrondinformatie over de maatregelen lees je op https://www.feyenoord.nl/nieuws/europaleague1617.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt op een bijzondere en succesvolle Europese avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. Steun het team hand in hand in de jacht op de overwinning!

Volg #FEYZOR op social media
Als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Zorya Luhansk en extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel (hashtag #FEYZOR) dan ook op social media, via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram. Alle posts van de club op Twitter en Instagram lees je op de wedstrijddag ook op Feyenoord.nl.