Fanshop
Fanshop
Gio%2030-1

Persconferentie op weg naar Feyenoord - PSV

Giovanni van Bronckhorst blikt voorafgaand aan elke wedstrijd tijdens een persconferentie vooruit op het aankomende duel van Feyenoord. De volledige persconferentie van Feyenoords hoofdtrainer is kort na afloop via Feyenoord.nl in zijn geheel terug te kijken.

In de videospeler vind je de registratie van de persconferentie van dinsdagmiddag, waarin Van Bronckhorst tegenover de media vooruit keek naar de bekerwedstrijd tegen PSV. Feyenoords hoofdtrainer sprak onder meer over de fitheid van zijn selectie, de afgeketste transfer van Nicolai Jørgensen en de status van Feyenoord als cupfighter. 

Volg Feyenoord - PSV
Feyenoord – PSV begint woensdag om 20:45 uur in een uitverkochte Kuip. Heb je geen kaart bemachtigd en wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebooken Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.