Fanshop
Fanshop
Gio%2026-1-18

Persconferentie op weg naar Feyenoord - ADO

Giovanni van Bronckhorst blikt voorafgaand aan elke speelronde tijdens een persconferentie vooruit op de aankomende wedstrijd van Feyenoord. De volledige persconferentie van Feyenoords hoofdtrainer is kort na afloop via Feyenoord.nl in zijn geheel terug te kijken.

In de videospeler vind je de registratie van de persconferentie van vrijdagmiddag, waarin werd voorbeschouwd op de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (zondag 14:30 uur). Van Bronckhorst ging tegenover de media in op de huidige positie op de ranglijst, de fitheid van zijn selectie en de buitenlandse belangrstelling voor Nicolai Jørgensen. 

Volg Feyenoord - ADO Den Haag

Feyenoord - ADO Den Haag begint zondag om 14:30 uur. Wil je niets missen van het eerste thuisduel van 2018? De laatste kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop

Niet naar De Kuip? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.