Fanshop
Fanshop
boek%20pelle

Pellè neemt eerste exemplaar eigen boek in ontvangst

Uit handen van Ronald Koeman heeft Graziano Pellè vrijdag een eerste exemplaar van zijn boek overhandigd gekregen. In De Kuip nam de Italiaanse spits het boek, dat de titel ‘Pellè spreekt’ draagt en waarin hij antwoord geeft op liefst duizend vragen over zijn voetbal- en privéleven, met zichtbare trots in ontvangst van zijn trainer, met wie hij inmiddels al anderhalf jaar succesvol samenwerkt bij Feyenoord.

Het boek ‘Pellè spreekt’ heeft twee covers en is tevens vanaf beide kanten te lezen. Achter de cover met daarop een afbeelding van de spits juichend in Feyenoord-shirt gaat Pellè uitgebreid in op vragen over zijn voetbalcarrière. De topscorer vertelt daarbij over zijn huidige periode in De Kuip en de Feyenoord-supporters, maar ook vragen en antwoorden over onder meer het internationale voetbal en Louis van Gaal komen aan bod.

De pagina’s achter de andere cover, waarop Pellè in een fraai kostuum is te bewonderen, bieden inzage in de mens achter de voetballer. De in het Italiaanse San Cesario di Lecce geboren spits beantwoordt talloze vragen over uiteenlopende onderwerpen, zoals onder andere de (cultuur)verschillen tussen Italië en Nederland, emoties, uiterlijk, vrouwen en de toekomst.

Na het lezen van dit in totaal 320 pagina’s tellende boek, met ook een aantal schitterende foto’s, heeft Graziano Pellè geen geheimen meer voor je. Wil jij alles te weten komen over de Italiaanse spits? Bestel het boek ‘Pellè spreekt’ dan nu in de Feyenoord Fanshop. De biografie is te koop voor de prijs van € 17,95. Het boek is uiteraard ook online te bestellen, via de Feyenoord Fanshop online.