Pellè en Vormer terug op trainingsveld

Graziano Pellè en Ruud Vormer zijn donderdagochtend teruggekeerd op het trainingsveld. Tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Ermelo ontbraken de twee op woensdagochtend nog uit voorzorg op de eerste training. Een dag later, toen voor het eerst de zon doorbrak boven de velden van FC Horst, trainden Pellè en Vormer weer volledig mee met de selectie. Ook Wesley Verhoek en Matthew Steenvoorden sloten weer aan op de training. Rick Karsdorp was de enige speler die ontbrak. Hij bleef achter in het spelershotel met lichte klachten.

Mede dankzij het goede weer was het donderdag een stuk drukker langs de lijn dan een dag eerder. De belangstellenden zagen dat Feyenoord een fanatieke sessie afwerkte, die hoofdtrainer Fred Rutten onder meer aangreep om bepaalde automatismen in te slijpen, dankzij verschillende pass- en afwerkvormen. Ook werd er aan de conditie gewerkt door middel van diverse loopoefeningen. De training werd afgesloten met een positiespel.

Feyenoord werkt vrijdagochtend de laatste training af in Ermelo. Vrijdagavond speelt de ploeg van Rutten tegen ASWH de vierde oefenwedstrijd van deze voorbereiding. De wedstrijd in Hendrik-Ido-Ambacht begint om 19.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×