Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Partijspel slotstuk van pittige tweede trainingsdag

Feyenoord heeft een pittige tweede dag van het trainingskamp in Marbella achter de rug. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst werkte woensdag aan het einde van de middag de tweede training van de dag af en deed het daarin allesbehalve rustig aan.

Na een uitgebreide warming-up met diverse loopvormen, bedoeld om weer op gang te komen na de ochtendtraining, verdeelde Van Bronckhorst de 25 veldspelers over drie groepen. Zij werkten in roulatiesysteem een afwerkoefening, een rondo en een pass-/trapoefening af, voordat de training werd afgesloten met een lange partij van elf tegen elf.

Tijdens de partij ging het er fanatiek aan toe en lag het tempo opvallend hoog. Namens het winnende team waren Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis trefzeker, zoals je ook kunt zien op ons Snapchat-account (feyenoord_snap). Het doelpunt voor de verliezende partij kwam van Jens Toornstra. Die goal én een interview met Toornstra zijn te zien in het videoverslag van de tweede trainingsdag, dat later vanavond op deze website wordt geplaatst.

Rond half zeven vertrok de selectie naar het hotel, waar de spelers kunnen herstellen van de zware trainingsdag. Donderdagochtend keert Feyenoord al weer terug op het Marbella Football Center voor de volgende training. Die sessie begint om 11:00 uur en is vrij toegankelijk voor pers en publiek.

 

Prima positie gekozen, Dirk! @kuyt #Feyenoord #trainingskamp #Marbella

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op