Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Overwinning op Sevilla gekozen tot hét moment van 2014

De historische overwinning op Sevilla FC, waardoor Feyenoord voor het eerst sinds tien jaar overwintert in Europa, is door supporters gekozen als hét Feyenoord-moment van het jaar 2014. De gedenkwaardige avond in De Kuip won het qua aantal stemmen nipt van het moment ‘Manutelli’; de allesbeslissende goal in blessuretijd van Elvis Manu tegen Zorya Luhansk.

Duizenden supporters konden de voorbije twee weken stemmen op twaalf bijzondere, door Feyenoord gekozen momenten van het afgelopen jaar. Naast ‘Europees overwinteren’ en ‘Manutelli’ behoorden ook onder meer het onvergetelijke afscheid van Ronald Koeman, de oorverdovende minuut stilte in De Kuip ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp MH17 en een schitterende sfeeractie door het hele stadion tot de mogelijkheden. Uiteindelijk brachten de meeste supporters hun stem uit op de memorabele zege op de huidige Europa League-houder, waarmee Feyenoord zich al na vijf speelronden plaatste voor de knock-out fase van het Europese toernooi.

Kijk op http://hetjaarvan.feyenoord.nl/#moment12 om het winnende moment nog eens te bekijken. 

Onder alle stemmers werden vier kaarten verloot voor de komende thuiswedstrijd van Feyenoord in de Europa League, op donderdag 26 februari tegen AS Roma. Hans van Oosten uit Ridderkerk mag zich de gelukkige winnaar noemen van deze wedstrijdkaarten en is daarmee verzekerd van vier plekken in De Kuip bij deze ongetwijfeld spannende Europa Cup-avond.

Op naar het creëren van vele nieuwe hoogtepunten in 2015!