Fanshop
Fanshop

Oscar Moens coördinator keepers Feyenoord Academy

Oscar Moens wordt per direct de nieuwe coördinator keepers van Feyenoord Academy. De tweevoudig international is daarmee de opvolger van Khalid Benlahsen, die vanaf dit seizoen keeperstrainer is van het eerste elftal.

Moens, voormalig doelman van onder meer AZ, PSV en Willem II, was sinds 2014 al werkzaam op Varkenoord als keeperstrainer. Met de invulling van de functie coördinator keepers is de staf voor de keepers binnen Feyenoord Academy bijna helemaal rond.

Rick Cost coördinator fysieke training
Per 1 september aanstaande treedt Rick Cost in dienst als coördinator fysieke training bij Feyenoord Academy. In deze functie stuurt hij de loop- en coördinatietrainer(s) aan en coördineert hij de diverse werkgebieden op het fysieke vlak. Cost is de afgelopen acht jaar werkzaam geweest in de rol van coördinator fysiek van de Nederlandse hockeydames- en -mannenploeg. Voordat hij aan zijn werkzaamheden bij Feyenoord Academy zal beginnen, maakt hij deel uit van de begeleidingsstaf van de hockeyploeg tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 

Fysiotherapeut Onder 19
De staf voor Feyenoord Onder 19 is met de aanstelling van fysiotherapeut Jasper van Kempen compleet. Van Kempen is de afgelopen drie jaar onder andere werkzaam geweest bij de vertegenwoordigende elftallen van de KNVB, van Onder 15 tot en met Onder 17.