Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
OranjeinKuip

Oranje is terug in De Kuip! Bent u erbij?

Oranje is terug in De Kuip en daar zijn we trots op! Het Nederlands elftal speelt in de aanloop naar het Wereldkampioenschap 2018 in Rusland twee kwalificatiewedstrijden in De Kuip. De KNVB heeft het stadion aangewezen voor de duels tegen Wit-Rusland (vrijdag 7 oktober 2016) en Luxemburg (vrijdag 9 juni 2017).

Voor de wedstrijd van 7 oktober 2016 20:45 uur kunt u nu via de Online Ticketshop van Feyenoord kaarten bestellen. In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft u keuze uit meerdere vakken om het Nederlands elftal aan te moedigen. Doet u dat het liefst samen met collega’s, vrienden of familie? Dat kan, want het is mogelijk om per bestelling tien entreekaarten aan te schaffen.

Om kaarten te kopen voor het Nederlands elftal logt u in op www.dekuip.nl/oranje met het Feyenoord-account dat is gekoppeld aan uw aandeelhouders- of certificaathouderskaart(en). Dat betekent dat u inlogt met het emailadres en wachtwoord dat u eerder voor de Feyenoord Ticketshop heeft ontvangen. Als u bent ingelogd is de wedstrijd Nederland – Wit-Rusland zichtbaar onder het kopje WK-Kwalificatie Nederlands Elftal op het tabblad ‘Thuiswedstrijden’. Vervolgens koopt u de kaarten via de button ‘Tickets’ achter de wedstrijd. Het is mogelijk zelf één of meerdere plaatsen te kiezen in het door u gewenste vak. Na afronding van uw bestelling worden de kaarten als E-tickets verstuurd. Uw e-mailadres kunt u via ‘Gegevens bijwerken’ onder ‘Mijn account’ aanpassen.

Ondervindt u problemen bij het inloggen of bij het bestellen van de kaarten? Neem dan contact op met Feyenoord Service & Tickets (0900-1908 € 0,45 p/g) of via de volgende link. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.