Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Willem%20II-028

Opstelling: Van der Heijden en Haps starten

Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps keren donderdagavond in de wedstrijd tegen FC Groningen terug in het team van Feyenoord. De verdedigers vervangen Renato Tapia en Tyrell Malacia, die in De Kuip net als de van een hoofdblessure teruggekomen Bart Nieuwkoop plaatsnemen op de bank.

Voor Van der Heijden is het zijn eerste basisplaats sinds 23 september 2017. Toen verscheen hij thuis tegen NAC Breda voor het laatst aan de aftrap. Haps verschijnt voor het eerst aan de aftrap sinds de uitwedstrijd tegen FC Groningen op 25 november 2017, toen hij na twintig minuten geblesseerd uitviel.

Feyenoord – FC Groningen
Aftrap: 20:45 uur
Scheidsrechter: Gözübüyük

Opstelling Feyenoord: Jones; St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Larsson.
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Ten Hove, Nieuwkoop, Diks, Botteghin, Tapia, Malacia, Amrabat, Boëtius, Basaçikoglu, Van Persie en Vente.  

Opstelling FC Groningen: Padt; Zeefuik, Te Wierik, Van Nieff; Warmerdam; Drost, Van de Looi, Doan, Larsen, Antuna; Van Weert.
Wisselspelers FC Groningen: Begois, Hoekstra, Bacuna, Veldwijk, Hrustic, Absalem, Kramer, Breij.

Volg Feyenoord – FC Groningen
Ben je er donderdagavond niet bij in De Kuip, maar wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.

  • Jan-Arie van der Heijden
  • Ridgeciano Haps