Fanshop
Fanshop
Feyenoord-ADO%20Den%20Haag-49

Opstelling: Nieuwkoop, Diks, Boëtius en Van Persie starten

Giovanni van Bronckhorst doet voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo zondag (aanvang 14:30 uur) vanaf de aftrap een beroep op Bart Nieuwkoop, Kevin Diks, Jean-Paul Boëtius en Robin van Persie. Voor Van Persie is het zijn eerste basisplaats in Feyenoord 1 sinds zijn terugkeer.

Nieuwkoop is de vervanger van Jeremiah St. Juste, die nog met een schouderblessure kampt en niet inzetbaar is. Van Bronckhorst posteert Kevin Diks op de linksbackpositie, bij afwezigheid van Ridgeciano Haps (hoofdblessure) en Tyrell Malacia (geschorst).

Feyenoord – Heracles Almelo
Aftrap: 14:30 uur
Scheidsrechter: Janssen

Opstelling Feyenoord: Jones; Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Diks; El Ahmadi, Van Persie, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Boëtius.
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Ten Hove, Botteghin, Tapia, Amrabat, Toornstra, Botteghin, Vente, Hansson.

Opstelling Heracles Almelo: Castro; Breukers, Wuytens, Pröpper, Baas; Van Ooijen, Jakubiak, Jamiro; Kuwas, Vermeij, Peterson.
Wisselspelers Heracles Almelo: Zeinstra, Brouwer, Darri, Droste, Gladon, Navrátil, Niemeijer, Osman, Van de Berg.

Volg Feyenoord – Heracles Almelo
Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.

  • Bart Nieuwkoop
  • Jean-Paul Boëtius
  • Robin van Persie