Fanshop
Fanshop
Feyenoord-FC%20OSS-04

Opstelling Feyenoord tegen Vitesse

Het middenveld van Feyenoord is voor de bekerwedstrijd tegen Vitesse op twee posities gewijzigd ten opzichte van het afgelopen competitieduel met Willem II. Renato Tapia en Simon Gustafson zijn in de middenlinie de vervangers van respectievelijk Tonny Vilhena (geschorst) en Dirk Kuyt. Jens Toornstra, over wie woensdag nog wat twijfels bestonden wegens ziekte, is gewoon inzetbaar. Kuyt begint in Arnhem op de bank.

Gustafson stond eerder dit seizoen al aan de aftrap bij Feyenoord in de bekerwedstrijd tegen FC Oss (4-1). In de competitie kwam hij deze voetbaljaargang tot twee optredens.

De bekerwedstrijd tegen Vitesse is donderdag rechtstreeks te zien op FOX Sports. Tevens kun je het duel volgen via de live updates van Feyenoord op Twitter, op Feyenoord.nl en in de officiële Feyenoord App.

Vitesse – Feyenoord
Aftrap: 20:45 uur

Opstellingen:
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; Toornstra, Gustafson, Tapia; Berghuis, Jørgensen en Elia.
Vitesse: Room; Leerdam, Kashia, Van der Werff, Kruiswijk; Calor, Nakamba, Baker; Rashica, Van Wolfswinkel en Tighadouini.

Wisselspelers:
Feyenoord: Hansson, Bijlow, Vejinovic, Kuyt, Basaçikoglu, Woudenberg, Nelom, Nieuwkoop, Kramer, Dammers, Hansson en El Hankouri.
Vitesse: Tørnes, Houwen, Zhang, Nathan, Van Bergen, Miazga, Osman, Lelieveld, Koryan en Faye.