Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Vitesse-007

Opstelling Feyenoord tegen sc Heerenveen

Tyrell Malacia maakt woensdagavond zijn Eredivisiedebuut voor Feyenoord. De linksback vervangt tegen sc Heerenveen de geblesseerde Miquel Nelom, net als vorige week in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. Jeremiah St. Juste is de vervanger van de geblesseerde Bart Nieuwkoop, terwijl ook de van ziekte herstelde Nicolai Jørgensen aan de aftrap verschijnt in de uitverkochte Kuip.

Feyenoord – sc Heerenveen
Aftrap: 20:45 uur
Scheidsrechter: Blom

Opstelling Feyenoord: Jones; St. Juste, Van Beek, Tapia, Malacia; El Ahmadi, Amrabat, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Larsson.
Wisselspelers Feyenoord: Vermeer, Bijlow, Diks, Geertruida, Toornstra, Hansson, Basaçikoglu, Boëtius, Kramer. 

Opstelling sc Heerenveen: Hahn; Dumfries, Schmidt, Hoegh, Pierie; Thorsby, Schaars, Kobayashi; Van Amersfoort, Veerman en Vlap.
Wisselspelers sc Heerenveen: Van der Steen, Hansen, Naess, Woudenberg, Mihajlovic, Rojas, Goochannejhad, Bruijn en Hornkamp. 

Volg Feyenoord – sc Heerenveen
Zit jij vanavond niet in het stadion maar wil je de wedstrijd wel volgen? Blijf dan op de hoogte van alles rondom de wedstrijd via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram (hashtag #feyhee) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd wordt ook uitgezonden op FOX Sports 1.