Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Vitesse-003

Opstelling Feyenoord tegen Roda JC

Bart Nieuwkoop, Nicolai Jørgensen en Sam Larsson keren zondagmiddag terug in het elftal van Feyenoord, dat het vanaf 16:45 uur opneemt tegen Roda JC Kerkrade. Het drietal speelt in plaats van Jeremiah St. Juste, Dylan Vente en Jean-Paul Boëtius, die afgelopen donderdag tegen Heracles Almelo nog aan de aftrap stonden. Karim El Ahmadi, die tegen Heracles gewisseld werd met knieklachten, is fit genoeg om te beginnen.

Feyenoord – Roda JC Kerkrade
Aftrap: 16:45 uur
Scheidsrechter: Kamphuis

Opstelling Feyenoord: Jones; Nieuwkoop, Van Beek, Tapia, Malacia; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Larsson.
Wisselspelers Feyenoord: Vermeer, Bijlow, Diks, St. Juste, Amrabat, Hansson, Boëtius, Basaçikoglu en Vente.

Opstelling Roda JC: Jurjus; Ananou, Werker, Dijkhuizen, Vansteenkiste; Rosheuvel, Gustafson, El Makrini, Engels; Schahin en Ndenge.
Wisselspelers Roda JC: Kurto, Derksen, Van Peppen, Rutjes, Souren, Milts, Van Velzen en Vancamp. 

Volg Feyenoord – Roda JC  

Het duel tussen Feyenoord en Roda JC wordt op kerstavond gespeeld in een zo goed als volle Kuip. Zit je niet in het stadion? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebooken Instagram (hashtag #feyrod) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.