Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Napoli-011

Opstelling Feyenoord tegen PSV

Jeremiah St. Juste keert woensdagavond in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen PSV terug in het team van Feyenoord. De verdediger vervangt Bart Nieuwkoop, die afgelopen zondag tegen ADO Den Haag een hoofdblessure opliep. Het is de enige wijziging die trainer Giovanni van Bronckhorst doorvoert ten opzichte van afgelopen zondag.

Feyenoord – PSV
Aftrap: 20:45 uur
Scheidsrechter: Van Boekel

Opstelling Feyenoord: Jones; St. Juste, Tapia, Van Beek, Malacia; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Larsson.
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Ten Hove, Diks, Botteghin, Van der Heijden, Haps, Amrabat, Boëtius, Basaçikoglu, Van Persie en Vente.  

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat, Brenet; Ramselaar, Pereiro, Hendrix, Junior, De Jong, Lozano.
Wisselspelers PSV: Room, Van Osch, Luckassen, Van Ginkel, Lammers, Rigo, Rosario, Paal, Bergwijn, Gudmundsson, Malen, Obispo.

Volg Feyenoord - PSV
Feyenoord wordt woensdagavond gesteund door een uitverkochte Kuip. Heb je geen kaart bemachtigd en wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.