Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_3126

Opstelling Feyenoord tegen FC Utrecht

Karim El Ahmadi keert zondagmiddag tegen FC Utrecht (aftrap 14:30 uur) terug in het team van Feyenoord. De aanvoerder is op tijd hersteld van de knieblessure, die hij vorige week opliep tegen Vitesse. Bart Nieuwkoop is niet op tijd fit, hij wordt vervangen door Jeremiah St. Juste. Ook Nicolai Jorgensen start niet, hij begint op de bank en wordt vervangen door Jean-Paul Boëtius. Tyrell Malacia is opnieuw de vervanger van Miquel Nelom.

FC Utrecht - Feyenoord
Aftrap: 14:30 uur
Scheidsrechter: Kuipers

Opstelling Feyenoord: Jones; St. Juste, Van Beek, Tapia, Malacia; Amrabat, El Ahmadi, Vilhena; Berghuis, Boëtius en Larsson.
Wisselspelers: Vermeer, Bijlow, Diks, Geertruida, Toornstra, Hansson, Basaçikoglu, Jørgensen, Kramer en Vente. 

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Van der Maarel, Janssen, Dumic, Emanuelson; Strieder, Van de Streek, Ayoub; Labyad, Kerk.
Wisselspelers FC Utrecht: Marsman, Heus, Dessers, Van der Meer, Troupée, Velanas, Willock, Görtler, Braafheid, Venema. 

Volg FC Utrecht – Feyenoord

Zit jij zondag niet in het uitvak van Stadion Galgenwaard? Volg dan alles rondom de wedstrijd via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram (hashtag #utrfey) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd zichtbaar zijn in één overzicht. De wedstrijd wordt ook uitgezonden op FOX Sports 1.