Fanshop
Fanshop
Feyenoord-PEC-04

Opstelling Feyenoord tegen ADO Den Haag

Miquel Nelom is zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag de vervanger van Terence Kongolo, die kampt met lichte klachten. Kongolo zit in Den Haag wel bij de wedstrijdselectie.

Ook Tonny Vilhena begint tegen ADO Den Haag op de bank. Trainer Giovanni van Bronckhorst wil geen risico nemen met de middenvelder die op scherp staat, met het oog op de thuiswedstrijd tegen PSV van volgende week. Dit betekent dat het middenveld van Feyenoord bestaat uit Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt en Jens Toornstra.

Kenneth Vermeer zit voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie, nadat hij is hersteld van een achillespeesblessure. Spits Dylan Vente maakt vanwege de afwezigheid van Michiel Kramer zijn debuut in de wedstrijdselectie. 

ADO Den Haag tegen Feyenoord is zondagmiddag live te zien op FOX Sports. Je kunt het duel tevens volgens via de live updates van Feyenoord op Twitter, op Feyenoord.nl en via de officiële Feyenoord App.

ADO Den Haag – Feyenoord
Aftrap: 16:45 uur

Opstellingen
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom; El Ahmadi, Kuyt, Toornstra; Berghuis, Jørgensen en Elia.
ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Malone, Beugelsdijk, Meijers; Malone, Bakkers, Gorter; Schaken, Fernandez en Duplan.

Wisselspelers
Feyenoord: Vermeer, Hansson, Kongolo, Vejinovic, Vilhena, Basaçikoglu, Woudenberg, Tapia, Nieuwkoop, Dammers, Vente en El Hankouri.
ADO Den Haag: De Boer, Meißner, El Mahdioui, Havenaar, Wolters, El Khayati, David, Schouten en Becker.