Fanshop
Fanshop
IMG_5343

Opstelling: Feyenoord met Vente tegen Sparta

Dylan Vente maakt zondag in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam zijn basisdebuut voor Feyenoord 1. De 18-jarige spits is de vervanger van Nicolai Jørgensen, die niet tot de selectie behoort.

Ten opzichte van het duel met sc Heerenveen keren Jens Toornstra en Jean-Paul Boëtius terug in het team. Daardoor nemen Sofyan Amrabat en Sam Larsson plaats op de bank. Tyrell Malacia vervangt opnieuw de geblesseerde Miquel Nelom. Bart Nieuwkoop is weer terug bij de selectie, maar begint op de bank.

Sparta Rotterdam – Feyenoord
Aftrap: 12:30 uur
Scheidsrechter: Gözübüyük

Opstelling Feyenoord: Jones; St. Juste, Van Beek, Tapia, Malacia; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Vente en Boëtius.
Wisselspelers Feyenoord: Vermeer, Bijlow, Nieuwkoop, Diks, Geertruida, Amrabat, Hansson, Basaçikoglu, Larsson en Kramer. 

Volg Sparta Rotterdam – Feyenoord

Feyenoord wordt tijdens de stadsderby gesteund door een vol uitvak. Ben je niet aanwezig op Het Kasteel? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram (hashtag #spafey) of via de website van Feyenoord of de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken in één overzicht te zien zijn.