Fanshop
Fanshop
_J7Y9610

Opperbeste stemming onder Feyenoorders in Odessa

Feyenoord weet zich donderdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Zorya Luhansk gesteund door zo’n vierhonderd supporters. Een groot deel van hen leefde donderdagmiddag in het centrum van Odessa al in opperbeste stemming toe naar het groepsduel in de Europa League. Gedurende de middag werden de kleuren rood en wit steeds meer zichtbaar in de straten rondom de centraal gelegen City Garden. Daar had Feyenoord (net als in Istanbul) een Fan Embassy ingericht, waar supporters terecht konden voor informatie.

De supporters wisten op diverse manieren Odessa te bereiken. Een groot gedeelte reisde met een door de Feyenoord Supportersvereniging geboekte directe vlucht. Zij vertrokken donderdagochtend vroeg vanaf Amsterdam en reizen enkele uren na de wedstrijd weer terug, om vannacht rond half drie weer te landen op Nederlandse bodem.

Ook zijn veel supporters op eigen gelegenheid naar de plaats aan de Zwarte Zee gekomen. De meesten vlogen vanaf Amsterdam of Düsseldorf naar Kiev, om vervolgens met een binnenlandse vlucht door te reizen naar Odessa. Ook een 86-koppig gezelschap van de Feyenoord Business Club is meegereisd om Feyenoord in actie te zien in het Chornomorets Stadion. 

De wedstrijd tussen Zorya Luhansk en Feyenoord begint donderdag om 19:00 uur. Hier lees je hoe en waar je de wedstrijd kunt volgen.