Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
service_tickets

Openingstijden Service & Tickets verruimd

Supporters met vragen aan Feyenoord kunnen vanaf komende week ook in de avonduren en op zaterdagen contact opnemen met de afdeling Service & Tickets. De verruiming van de openingstijden maakt het voor supporters nog makkelijker om in contact te komen met de club.

Met ingang van maandag 4 januari is de afdeling telefonisch te bereiken op de volgende tijdstippen: van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur (voorheen was dit tot 17.00 uur) en op zaterdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Aan de openingstijden van de loketten verandert niets. De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn alleen op wedstrijddagen geopend (vanaf 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd).

Voor vragen is Feyenoord Service & Tickets bereikbaar op telefoonnummer 0900 - 1908 (€ 0,45 p/g). Daarnaast kunnen supporters op www.feyenoord.nl/service antwoorden vinden op veelgestelde vragen, aangevuld met informatie over actuele thema’s. Vanuit deze servicepagina is het bovendien makkelijk om per e-mail in contact te komen met Feyenoord.