Fanshop
Fanshop
Feyenoord-nl%20Header%20(730x493px)

Opel en Feyenoord geven droombruiloft weg

Trouwen op de middenstip van De Kuip, een spetterend feest met familie en vrienden in de luxe Boardroom en de huwelijksnacht doorbrengen in de legendarische spelerstunnel die uitkomt op het heilige gras. Feyenoord en hoofdsponsor Opel maken dit op zaterdag 11 juni mogelijk voor één verliefd stel in Nederland.

Opel heeft hart voor Feyenoord en voor het legioen. Supporters van Feyenoord houden van hun club, dat is een verbintenis voor het leven. Net als het aangaan van een huwelijk. Met deze unieke actie geeft Opel een Feyenoord-supporter de kans om ook zijn andere liefde voor het leven aan zich te verbinden. Via www.opel.nl/feyenoord kunnen koppels met actuele of sluimerende trouwplannen zich tot vrijdag 20 mei aanstaande opgeven en motiveren waarom zij deze geheel verzorgde bruiloft verdienen. Welke supporter gaat hiervoor nou niet spontaan op zijn knieën?  

Huwelijk om nooit te vergeten
Het verliefde stel zal in aanwezigheid van familie en vrienden door een bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand in de echt verbonden worden. Natuurlijk worden de trouwjurk voor de bruid, het kostuum voor de bruidegom, passend trouwvervoer en de ringen eveneens aangeboden door Opel. Na de huwelijksvoltrekking op de middenstip volgt een heerlijke bruidstaart, een geweldig feest en tot slot de huwelijksnacht in de spelerstunnel, een plek die normaliter alleen toegankelijk is voor de spelers van Feyenoord, de tegenstander en het arbitrale trio; als dat niet onvergetelijk wordt…

Over Opel en ‘voor het leven’
Het weggeven van de bruiloft sluit met een knipoog aan bij de campagne ‘Hand in hand voor het leven’ die Opel en Feyenoord voeren voor en samen met de Hartstichting. De club en haar hoofdsponsor zetten zich al sinds 2014 in om meer burgerhulpverleners te werven die nodig zijn om van Nederland een 6-minutenzone te maken, zodat iedereen op tijd gereanimeerd kan worden bij een hartstilstand. Met 170.000 in een centraal oproepsysteem geregistreerde burgerhulpverleners kunnen 2.500 levens per jaar worden gered.