Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

‘Op weg naar weer een cup’: film over bekerwinst op Feyenoord ONE

Feyenoord brengt met ‘Op weg naar weer een cup’ een film uit over de finale van de TOTO KNVB Beker. De film bevat unieke beelden van eigen camera’s en is woensdagavond vanaf 18:00 uur te zien op Feyenoord ONE.

‘Op weg naar weer een cup’ gaat terug naar de weken voorafgaand aan de finale, waarin supporters worden gevolgd bij de making of van de grote sfeeractie. Ook wordt de stemming gepeild in verschillende delen van Rotterdam en is er oog voor de laatste voorbereidingen, met bijvoorbeeld de traditionele persconferentie in Zeist en Feyenoords training een dag voor de wedstrijd.

In de film herbeleef je bovendien de dag van de finale zelf. Vanuit de stad, op weg naar het stadion en in De Kuip zelf; onze camera’s waren overal bij. Van de wedstrijd zelf en het feest na afloop komen unieke beelden voorbij, vanaf de tribunes, het veld en in de kleedkamer. Uiteraard komt ook de feestelijke huldiging op de Binnenrotte een dag later uitgebreid terug.

Met deze film beleef je de bekerwinst opnieuw en zie je de mooiste beelden van twee gedenkwaardige Feyenoord-dagen. ‘Op weg naar weer een cup’ is vanaf woensdag 18:00 uur te zien op Feyenoord ONE. Veel kijkplezier!