Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Op trainingskamp in Salou met Feyenoord Soccer Schools

Feyenoord Soccer Schools organiseert dit jaar wederom een internationaal voetbalkamp in Salou voor jonge voetballiefhebbers en gezinnen. De zevende editie van het Soccer Camp vindt plaats van dinsdag 28 april t/m zaterdag 2 mei 2020.

Unieke voetbaltrip
Op trainingskamp in Spanje met Feyenoord en getraind worden door Ben Wijnstekers. Voor veel jonge voetballers is dit een droom die in de meivakantie werkelijkheid kan worden met het Soccer Camp.

Activiteiten
Alle jongeren trainen in deze week op een fantastisch complex en spelen een wedstrijd tegen een lokale tegenstander. Er is natuurlijk ook ruimte voor ontspanning op het prachtige Cambrils Park Resort. Daarnaast staat er ook een Feyenoord-quiz en bezoek aan Barcelona en het stadion Camp Nou op de planning.

Deelname
Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar en er dient minimaal één ouder per boeking mee te reizen.

Lijkt dit je een onvergetelijke ervaring voor jouw jonge voetballiefhebber(s)? Boek dan hier jouw voetbalreis. Meer informatie over het trainingskamp lees je in de online brochure.