Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
DSC01815

OP NAAR DE PRIJZEN!

Op de dag dat voor het eerste elftal van Feyenoord de verre reis naar Groningen op het programma stond, was Rotterdam zelf toneel van de twaalfde speelronde van de Feyenoord Street League. Vanaf 12.00 uur rolde de bal op diverse plaatsen in de wijk, met als inzet belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap. De competitie wordt evenals de afgelopen jaren beslist op afsluitende Finaledag. We kunnen alvast verklappen dat deze plaatsvindt in het centrum van de stad. Hierover later meer, dus hou de website en sociale media van de Feyenoord Street League goed in de gaten!

Er pakten zich zo nu en dan donkere wolken samen boven Rotterdam, maar uiteindelijk bleef het droog tijdens deze sportief verlopen speelronde. In Feijenoord gaat de strijd om de eerste plaats voornamelijk tussen FC Overmaassers en FC Rotterdam, wat deels het gevolg is van de twee buurtbijdragen die FC Overmaassers heeft verricht. De ploeg heeft uitgebreid gekookt voor het personeel van Hotspot Hutspot en een training gegeven aan de mini’s van amateurvereniging FC Overmaas, wat in totaal twintig extra punten opleverde. Hopelijk gaan ook de andere teams in deze poule nog verrassen door maatschappelijke buurtbijdragen te leveren!

In Charlois gaan de teams van Sportplaza aan kop, met Struggle 4 Succes daar vlak achter. Sportplaza Girlzz heeft dit weekend op voetballend gebied punten laten liggen, maar staat bekend om hun maatschappelijke bijdrages, waardoor ze meestrijden om de eerste plek in Charlois. Bij de wedstrijd van FC Sportplaza kwam de tegenstander helaas niet opdagen. De Nachtegalen staat op dit moment op de laatste plaats en dit gaat dus niet helpen in het klassement. Gelukkig hebben de spelers van FC Sportplaza toch nog kunnen voetballen, door het toernooi dat werd opgestart met andere kinderen uit de omgeving. FC Sportplaza krijgt uiteraard wel al haar punten en heeft op papier met 5-0 gewonnen van De Nachtegalen.

In IJsselmonde zijn er drie teams favoriet voor de eerste plaats, namelijk FC Sportdorp, Streetboys en FC Beverwaard. Het zal een spannende slotfase worden in deze competitie, waarin het verschil tussen de nummer 1 en 3 op 15 punten staat. Twee buurtbijdrages en de stand kan dus compleet anders zijn!