Ook eSporters Feyenoord en Manchester City strijden tegen elkaar

Feyenoord 1 en Feyenoord Onder 19 nemen het woensdag op tegen Manchester City, maar ook online staan de twee clubs tegenover elkaar. QuintenX, eSporter van Feyenoord, neemt het namelijk op tegen Kez Brown, de eSporter van Manchester City.

De twee eSporters spelen vanaf 18:00 uur online minimaal twee wedstrijden tegen elkaar op de PlayStation. De wedstrijden, die elk twee keer zes minuten duren, worden gespeeld in een best-of-three. QuintenX speelt met het officiële team van Feyenoord en Kez Brown speelt met Manchester City. De Engelse eSporter lijkt dus in het voordeel, maar QuintenX gaat de uitdaging zeker niet uit de weg. De wedstrijden zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van Feyenoord. https://www.twitch.tv/e_feyenoord

QuintenX heeft zich door vorig seizoen als tweede in de eDivisie te eindigen gekwalificeerd voor de FUT Regional Season 2 in Madrid. QuintenX haalde hier een fantastische 3/4e plek en kwalificeerde zich hiermee voor de Grand Final in Berlijn (WK offline van EA). Tijdens dit toernooi werd hij vijfde van de wereld op de Xbox. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×