Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Fey-Rijeka-10

Ook bekerduel met PEC Zwolle uitverkocht

Feyenoord begint aanstaande donderdag in een stampvolle Kuip aan het bekertoernooi van dit seizoen. De laatste via de club beschikbare kaarten voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in de tweede ronde van de KNVB beker (aanvang 20.45 uur) werden maandagavond verkocht, wat betekent dat het duel volledig uitverkocht is.

Gesteund door haar trouwe legioen hoopt de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zich ten koste van de verliezend bekerfinalist van vorig seizoen te plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi. De winnaar van de KNVB beker plaatst zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Europa League.

Vorige week al werden de laatste beschikbare kaarten verkocht voor de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle, die drie dagen later op het programma staat. Dat betekent dat er sprake is van een prachtige reeks: alle thuiswedstrijden van dit seizoen tot dusver (inclusief de oefenwedstrijden tegen Southampton en Olympiakos werden gespeeld in een uitverkochte Kuip, terwijl dus ook voor de eerstvolgende twee thuisduels van deze week geen kaartje meer verkrijgbaar is.

viagogo
Heb je nog geen kaart, maar wil je de wedstrijd wel bezoeken? Via viagogo is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle. Kijk voor meer informatie en het kopen of verkopen van kaarten op www.viagogo.nl/feyenoord.nl