Fanshop
Fanshop
Feyenoord%20-%20sc%20Heerenveen%20(7)

Onvergetelijke dag voor supporter in VIP dug-out Vriendenloterij

Feyenoord-supporter Anko van Mun heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen van afgelopen zondag op wel heel bijzondere wijze beleefd. Samen met drie vrienden bekeek hij het duel vanuit een exclusieve VIP dug-out van de VriendenLoterij, langs de lijn van het veld in De Kuip. Daarmee was hij de winnaar van een unieke Feyenoord-prijs, waarop iedereen die voor de jeugdopleiding van Feyenoord meespeelt bij de VriendenLoterij kans maakt.

‘Dit is een ervaring die ik niet snel meer zal vergeten’, sprak Van Mun na afloop van de wedstrijd. ‘Het was fantastisch om de wedstrijd en alles er omheen van zo dichtbij te beleven. We zaten er echt bovenop. Ook de emotie beleef je daardoor heel anders dan op de tribune. Niet alleen aan de plaatsen in de dug-out beleefden we heel veel plezier, maar ook aan de VIP behandeling die we de hele middag kregen. Dat was heel bijzonder. De goede uitslag van de wedstrijd (2-0 overwinning voor Feyenoord, red.) maakte de dag helemaal compleet.’

Wil je ook kans maken op het beleven van een Feyenoord-wedstrijd vanuit de unieke VIP dug-out langs het veld of kans maken op vele andere mooie prijzen? Speel dan mee voor de Feyenoord jeugdopleiding, de helft van de opbrengst gaat rechtstreeks naar Feyenoord.

Speel nu direct mee met een (extra) lot en ontvang twee toegangskaarten voor de wedstrijd Feyenoord – RKC Waalwijk op zondag 6 april. Klik hier om mee te spelen.