Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_0806

Ontspannen sfeer bij start voorbereiding ADO-thuis

Voor Feyenoord is dinsdag de voorbereiding op de eerstvolgende competitiewedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag van start gegaan. Twee dagen na de doelpuntloos geëindigde Klassieker meldde de volledige selectie – op de langer geblesseerden Elvis Manu en Rodny Lopes Cabral na – zich op het trainingsveld, waar een lichte oefensessie op het programma stond.
Goede stemming op Varkenoord

Ondanks de slechte weersomstandigheden van de afgelopen dagen kon de training gewoon op Varkenoord plaatsvinden, en hoefde niet te worden uitgeweken naar de kunstgrasvelden van LMO. Een handvol aanwezige toeschouwers op het zonnige maar frisse complex zag hoe de stemming binnen de lijnen uitstekend was. Vooral tijdens een lange rondo hadden de spelers het naar hun zin, wat bijvoorbeeld was te merken aan het gejuich en gejoel dat regelmatig uit de groep opsteeg.

Een aantal spelers kon er geen genoeg van krijgen en bleef na afloop van de training nog even hangen op het veld. Zo koos Terence Kongolo ervoor om even in de rol van een keeper te kruipen en deed hij zijn uiterste best om schoten van onder meer Tonny Vilhena en Giovanni van Bronckhorst uit het doel te houden.

Felicitaties voor Karim El Ahmadi

Op hetzelfde moment schudde middenvelder Karim El Ahmadi bij het verlaten van het veld vele handen van supporters. De Marokkaans international vierde dinsdag zijn dertigste verjaardag en nam op weg naar de kleedkamer de felicitaties dankbaar in ontvangst. 

Pittig programma voor Feyenoord

Voor de ploeg van trainer Fred Rutten wacht komende week een pittig programma. Na het duel met ADO van komende zondag, waarin Feyenoord de nare smaak van de onnodige puntendeling in Amsterdam kan wegspoelen, wacht op woensdagavond de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, terwijl de week wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen sc Cambuur (zondag 8 februari om 12.30 uur).

Feyenoord vervolgt de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen ADO komende woensdag, met een ochtendtraining die om 10.30 uur begint. Donderdag heeft de selectie een rustdag, terwijl zaterdag (10.30 uur) de laatste openbare training van deze week plaatsvindt. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Kaartverkoop Feyenoord – ADO Den Haag

Nog geen kaarten voor Feyenoord – ADO Den Haag? Bestel deze dan nu en kom zondag naar De Kuip! Kaarten zijn vanaf 28,50 euro per stuk direct verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop. De wedstrijd begint om 12.30 uur.