Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Open%20dag-12

Ontmoet je Feyenoord-helden tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest

Jonge Feyenoord-supporters die altijd al eens hun Feyenoord-helden hebben willen ontmoeten, moeten op maandag 28 maart (Tweede Paasdag) in De Kuip zijn. Op die dag vindt namelijk het Kameraadjes Voetbalfeest plaats, een groot Feyenoord-feest voor de hele familie. Tijdens dit evenement zijn er tussen 11.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten in en rondom het stadion, waarbij ook de spelers aanwezig zullen zijn.

Zo zullen de Feyenoorders op het podium verschijnen tijdens het binnenprogramma, waar ook de optredens van Ronnie Flex, Hermes House Band, Lee Towers, Noa (The Voice Kids) en de BZT Band een onderdeel van vormen. Daarnaast kunnen kinderen hun favoriete spelers ondervragen tijdens de Kidspersconferentie, terwijl de pas geboren Kameraadjes met een speler op de foto kunnen tijdens de Babypresentatie in de Business Unit van Feyenoord.

Wie altijd al heeft willen weten wat je ervoor moet doen (en laten) om profvoetballer te worden, kan meedoen aan twee workshops met jeugdspelers van Feyenoord Academy. Zij vertellen hoe het is om al op jonge leeftijd voor Feyenoord te spelen.

Iedereen is welkom!
Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mogen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Als je nu lid wordt, dan betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje (ter waarde van €7,-) voor het Kameraadjes Voetbalfeest. 

Ook niet-leden zijn uiteraard van harte welkom om een dag lang te komen feesten bij Feyenoord. Iedereen kan via deze link gemakkelijk en snel kaarten aanschaffen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. 

Meer informatie
Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest is te vinden op de website van de Kameraadjes